El Pacte Local pel Dret a Decidir a Vilassar de Mar compta amb el suport explícit de l’Ajuntament i de bona part de les entitats més representatives del poble

El PLDD (Pacte Local pel Dret a Decidir) a Vilassar de Mar compta ja amb el suport explícit de l’Ajuntament de la localitat i de bona part de les entitats més representatives del poble, tant per trajectòria com per nombre d’associats.

HQdg3bTjEl PLDD ha fet una crida, en un comunicat de premsa, a totes aquelles entitats que reconeguin el dret del poble català a decidir lliurement el seu futur polític i encara no s’hagin adherit a aquest pacte, que poden fer-ho contactant a través de l’e-mail info@dretadecidirvilassar.cat.

El PLDD demana a totes les persones favorables al dret a decidir que sol·licitin a les entitats de les que formen part que, si encara no ho han fet, debatin internament i resolguin si volen o no adherir-se al PLDD.

El PLDD recorda que “en d’altres ocasions històriques, el poble de Catalunya ha pogut comptar sempre amb el suport majoritari del teixit associatiu del país, que quan ha estat necessari s’ha significat políticament en defensa de la cultura i dels drets civils i polítics dels catalans”. Tota la informació sobre el PLDD a www.dretadecidirvilassar.cat.