El nou projecte del CB Vilassar de Mar comença a caminar aquest dissabte amb la presentació oficial

Aquest dissabte, a partir de dos quarts de set de la tarda, el CB Vilassar de Mar presenta els prop de 220 nens i nenes que conformen els seus equips. Es tracta d’un inici de temporada que pretén ser diferent al d’altres anys. La voluntat del club de casa nostra es presentar la seva renovació amb l’objectiu d’incidir en el foment del club i dels valors del bàsquet. Un acte, farcit de sorpreses, en el qual s’aprofitarà per traslladar a les famílies els eixos fonamentals de la nova etapa que el club empren des de ja: nova imatge, unificació de xarxes socials i fomentar el sentiment de club vinculat a Vilassar de Mar.

I és que, tal i com apunta el president de l’entitat Cèsar Beretta, el bàsquet a Vilassar de Mar viu uns anys de bona salut. Molts nens i nenes s’apunten a l’escoleta. El problema, però, radica quan els jugadors van creixent. Es tracta d’evitar que marxin a altres clubs i que es quedin a casa. Tot un repte per a Cèsar Beretta i la seva junta que, segons diuen ells, “s’hi estan deixant la pell”. En resum, es tracta de posar en solfa els tradicionals valors de respecte i educació que caracteritzen el bàsquet.

Aquest dissabte, doncs, i amb la presència de l’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, més de 200 nens i nenes lluiran orgullosos els colors del club de Vilassar de Mar davant les seves famílies.