El nou grup musical vilassarenc Pachawa Sound debuta aquest divendres

a509e4ea399995de89a579866fb987fdLa nova formació musical vilassarenca Pachawa Sound, hereus de la mítica Un Gos Robant, fa el seu debut divendres 4 de març en un concert que oferiran a la Sala Clap de Mataró a les 10 de la nit.

Els integrants d’aquest nou grup han estat entrevistats a l’espai “Parlant de tot” de Vilassar Ràdio. Han explicat el procés de creació de la nova formació, en la qual estan treballant des del passat mes d’agost. “Lobo Solitario” és la canço estrella, que serveix de pont entre l’estil que seguirà Pachawa Sound i el que tenia Gos Robant.

La formació ha presentat a les xarxes socials el video d’aquest tema, gravat pel mataroní Jordi Estapé, que està estudiant cinema a Londres. Els components han explicat que tenen vocació internacional i que, a més de cantar en català, inclouran en el seu repertori peces en castellà i anglès, i han avançat que actuaran per Festa Major a la nostra localitat. La formació està integrada per nou components. El web del grup és pachawasound.com, on també es poden comprar les entrades pel concert de divendres