El músic vilassarenc Pep Mendoza participa al musical “La grossa i la bèstia”

L’artista vilassarenc Pep Mendoza ha estat entrevistat a l’espai magazín “Parlant de tot”, presentat per Jaume Cabot, per parlar sobre el musical “La grossa i la bèstia”, en el qual participa com a músic, a la guitarra.

Amb la pregunta “Mataries per viure en un pis a l’Eixample“, arriba aquest musical, un thriller musical de nova creació. L’argument és el següent: la Bolinda té un pis llogat a Provença 108, però qui paga la mensualitat és el Nacho, la seva parella i aspirant a magnat del pladur. El molt animal sovint la tanca amb clau per sortir a lligar amb la Celina, una noia amb afició per les arts marcials i que casualment busca pis. Obligats a conviure tots tres sota un mateix sostre, començarà un conflicte amb plans secrets, que requeriran la intervenció del Virginio Birra, un Mosso d’Esquadra i del Sixto, el repartidor de pizzes. Quatre músics en directe, tretze cançons i un desenllaç bestial

El músic Pep Mendoza és un artista internacional que ha recorregut molts països d’arreu del món acompanyant a molts artistes.

Ha subratllat que “La grossa i la bèstia” és d’una comèdia molt divertida que pren com a tema l’accés a l’habitatge. Ens ha fet cinc cèntims sobre el repertori musical que interpreten: peces de rock, de pop, de soul, de reggae, amb un rime molt picadet.

Els actors i actrius que participen en el musical ha estat escollit en un càstig. Són persones molt joves i amb molt talent.

En Pep des que era molt jove tenia molt clar que es volia dedicar a la música, es passava hores escoltant música.  La seva família el va recolzar. Amb el pas dels anys, en base als treballs que ha anat realitzant, s’ha anat especialitzant.

Havia participat en un espectacle de “La Fura dels Baus”, anomenat “La nova normalitat”, per tot Espanya. Va anar molt bé. Se sent molt còmode en la faceta dels musicals.També va participar  al Concert per la llibertat.

Continua també la seva tasca docent com a professor i està també immers en un projecte musical d’un cantautor. Es preveu que aquest projecte pugui estar enllestit abans de l’estiu.

Recordeu: “La grossa i la bèstia”, amb la participació del músic vilassarenc Pep Mendoza. Fins al 20 de febrer al Teatre Gaudí de Barcelona. Es pot veure els dijous i divendres a les 21h, dissabtes a les 18 i 21 i diumenges  les 18h a la Sala Gran del Gaudí, al carrer Sant Antoni Maria Claret, 120 de Barcelona. El telèfon del teatre és el 93 603 51 52 i el correu electrònic taquilla@teatregaudibarcelona.com. Espectacle amb text i cançons de  Ever Blanchet, amb música i direcció musical de Josep M. Borràs, adreçat a  persones a partir de 16 anys. El teatre obre les seves portes una hora abans de cada funció.