El músic vilassarenc Kopil Roca participa a “Got talent”

Aquest passat divendres 29 de gener, el músic vilassarenc Kopil Roca ens emocionava a tots amb la seva participació en el programa “Got Talent” de Telecinco. Roca, amb el seu piano, va interpretar una creació personal que va deixar tothom bocabadat. La seva història personal tampoc deixava indiferent ningú. Segons la mecànica del concurs, Kopil Roca, va obtenir del jurat dos sis i un no. Fet que li permet passar ronda. El programa ja és gravat, però per preservar l’emoció, amb el músic només he parlat del que s’ha vist fins ara.

Kopil Roca ens ha confessat que es va presentar a “Got talent” per dos motius: per saber si la música és el seu camí i per donar un valor de missatge interpersonal.

Una experiència que el music de Vilassar de Mar no sap ben bé com definir. Molts nervis a l’inici i tranquil·litat total després d’haver interpretat a l’escenari la seva obra

Va interpretar una peça seva original seva “Raindrops”. Descriu, segons ell, la seva història i vida. Des de que va néixer al Nepal fins avui. Una cançó que és molt llarga. El programa va tallar algunes parts de la cançó, però l’edició final que en van fer, diu Roca, va estar molt bé perquè van saber encaixar diferents parts de la cançó.

La relació amb el jurat sempre és complicada. Segons ell, el van valorar molt bé tot i que recalca que el “no” de Risto Mejide no el va entendre ningú.

Amb tot, anirà a  semifinals. No va obtenir el famós “Pase de oro”  tot i que el públic que assistia a la gravació, dempeus, ho demanava.

Ha explicat que ara mateix està a les semifinals, sense plaça fixa, això vol dir que d’aquí a uns dies, es reuniran i decidiran qui segueix i qui no d’entre els qui han participat al programa.     

Kopil Roca ens anima a seguir la seva trajectòria en aquest talent- show que Telecinco  emet tots els divendres a la nit.

La seva cançó “Raindrops”  la podem escoltar tant a Spotify com al canar de Youtube de Kopil Roca.

El músic vilassarenc va emocionar tothom, a banda del seu talent, quan va explicar la seva història personal. Nascut al Nepal, va revelar que la seva mare biològica es va suïcidar i que el seu pare els va abandonar a ell i a sa germana. Les autoritats nepaleses el van treure de les llistes d’adopció internacional per les greus cremades que es va fer. Segons a explicat  Kopil Roca,  era “un producte defectuós”. Fins que va arribar la família vilassarenca els va adoptar i els va donar, a ell i a la seva germana, una nova oportunitat. Seguirem, ben atents, les evolucions del pianista vilassarenc a “Got Talent”.