El músic i compositor cabrilenc Benjamín Estácio reedita “Besos” amb una finalitat solidària

El músic i compositor Benjamín Estácio acaba de reeditar la cançó “ Besos”, una peça que va composar fa vuit anys i que, segons ha explicat a l’espai “Crònica” de Vilassar Ràdio, va passar injustament desapercebuda llavors. Es tracta d’una cançó plena emoció, alegría i esperança, de la qual ha fet un nou videoclip. El llançament de nou d’aquesta peça es fa per una causa solidària: es demana que s’envïi un petó solidari que corri per la xarxa i una aportació econòmica per a l’Institut per a la Recerca de la Fundació Germans Trias i Pujol de Barcelona, per a la campanya “Multipliquem respiradors, salvem pacients de coronavirus”,

Estácio va néixer el 1966 i resideix actualment a Cabrils. Les seves composicions han estat cantades per veus tant populars i diverses com Manu Tenorio, Los Amaya, Chiquetete, Nuria Fergó, Mónica Green i David Bisbal, entre d’altres. És autor de l’himne del centenari del Reïal Club Esportiu Espanyol i de la cançó de l’anunci “Tinto de verano Don Simón”.  Ha estat crític de cinema, és autor dels llibres “Monster of rock” i “Kilómetros a la boloñesa” i treballa com a tècnic de so a Catalunya Ràdio.

Totes aquelles persones que vulguin efectuar un donatiu a partir de 10 euros poden fer-ho entrant en aquest enllaç:

Nota de redacció: la imatge que acompanya aquesta notícia és una fotografia d’arxiu, realitzada fa 3 anys, d’Estácio a l’entrada de Vilassar Ràdio, a punt de ser entrevistat amb motiu de l’edició de “Kilómetros de Boloñesa”, a l’espai “Parlant de tot”, presentat per Jaume Cabot.