El Museu Monjo proposa una visita guiada a la segona planta, habitualment tancada

Amb la idea que els museus no són espais tancats i amb la il·lusió d’ensenyar les entranyes, el Museu Monjo proposa una visita guiada a la segona planta de la gliptoteca que normalment és tancada al públic. Aquest diumenge, al punt del migdia, una molt bona oportunitat per conèixer, de ben a prop, autèntiques joies com els esbossos de terra cuita de l’escultor de Vilassar de Mar, Enric Monjo.

La Montse Aliè és la tècnica dels museus del nostre municipi. Ella serà l’encarregada de fer aquesta visita guiada, molt didàctica i pensada per ensenyar i, també, resoldre preguntes i dubtes als assistents. Per a ella, es bo que els Museus obrin portes, siguin vius i puguin mostrar quina és la feina de conservació que s’hi fa.

Hi trobarem, és clar, una bona part d’obres de l’escultor vilassarenc i, també, els fons de les col.leccions de la Carme Rovira, la Maria Freser, de la Carme Serra i d’altres artistes que hi hagin anat exposant. També ens trobarem amb una sorpresa. Un bagul de l’Enric Monjo. La conservadora dels Museus de Vilassar de Mar no dubta ni un instant sobre quines són les joies de la segona planta : els esbossos de l’escultor vilassarenc.

Encara queda alguna plaça lliure per aquesta visita. Serà el proper diumenge al punt de les 12 del migdia. Per a inscriure-s’hi, cal enviar un correu electrònic al aliers@vilassardemar.cat o trucar al telèfon 93 759 36 39.