El Mercat Municipal de Vilassar de Mar celebra 40 anys amb la campanya de Nadal

Els actes de celebració del quarantè aniversari del Mercat de Sant Joan de Vilassar de Mar, organitzats per l’Associació de Concessionaris del Mercat Municipal i amb el recolzament de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona, començaran el dissabte dia 28 de novembre a les 7 de la tarda amb l’encesa de l’arbre de Nadal.

Aquest acte serà l’ocasió per donar el tret de sortida a les diverses activitats que tenen per objectiu apropar la població de Vilassar de Mar al seu mercat municipal.
L’arbre, que han anomenat “Arbre dels desitjos”, és una espectacular estructura metàl·lica amb il·luminació LED que romandrà exposat al Mercat durant totes les festes de Nadal.

Un altra de les activitats importants de celebració serà el sorteig d’una gran panera de Nadal valorada en 2.500€ de productes del mercat municipal. Tots els clients que comprin al mercat a partir del dia 28 de novembre rebran un número de participació en el sorteig d’aquesta panera, que es farà el dimecres dia 6 de gener de 2016.

El dissabte 12 de desembre, coincidint amb la Nit de Comerç i Fira de Nadal que organitza l’Ajuntament de Vilassar de Mar, el mercat regalarà entre els seus clients vesc.

L’Associació de Concessionaris vol, amb aquestes activitats, posar de relleu el seu paper de servei públic al municipi, del qual els vilassarencs i vilassarenques ja fa més de 40 anys que en gaudeixen.

Leave a Reply