El Mercat de Flor realitza millores a les seves instal·lacions

Volem visitar, ara, (virtualment, és clar), el Mercat de Flor i la Planta Ornamental de Catalunya amb seu a Vilassar de Mar. Ens rep la seva presidenta, la Mercè Martínez, que es mostra molt orgullosa de les obres que estan fent, des de mitjans de febrer, per reordenar el pàrquing i enllestir la zona enjardinada per deixar-ho ben bonic de cara a l’arribada de la Primavera que, és clar, és el gran moment de l’any per aquest sector tant important a Vilassar de Mar i el Maresme que es refà després d’un any covid terrible per a ells i elles.

La Mercè Martínez explica que les obres se centren, especialment, en el vial de sortida de les instal.lacions del Mercat que donen a Premià de Mar, ordenant el parquing, on aparquen els tràilers.

Això no serà tot. De cara al mes d’agost, quan baixa la feina a les instal-lacions del Mercat de la Flor i Planta Ornamental de Catalunya, es farà la segona tongada. S’actuarà sobre l’altra part i ha avançat que a finals d’any es tindrà pràcticament arreglada  tota la zona on hi ha les places de parquing i els vials que donen a Premià de Mar.

També la junta que presideix Mercè Martínez té en el cap reordenar, properament, la zona de sortides, especialment pel que fa als vianants, en la part que dona a Vilassar de Mar. Ja han rebut una proposta de l’Ajuntament del nostre municipi, de reordenament a fora del mercat i és que amb l’èxit que té el Mercat Agroalimentari dels diumenges, cal tenir-ho tot, diu Martínez, més humanitzat. Ha explicat que el Mercat ha reconduït la sortida al Mercat i que tot plegat estarà enllestit aquest any.

La presidenta del Mercat de Flor resumeix que estan d’estrena i estan molt contents amb les millores que s’estan realitzant. Un rentat de cara que es mereixen També hi ha millores en l’enjardinament.

Recorda que el Mercat ja té 40 anys i és el moment de moure fitxa, ja que ha crescut molt, per a millorar l’accés peatonal a les instal·lacions.

El Mercat de Flor aglutina un gran trànsit de vehicles diàriament. Es mouen una mitjana de 20 camions tràilers, els cotxes dels socis i sòcies, uns 400, i vehicles i furgonetes de compradors i compradores.