El mercat ambulant dels dijous continuarà a Eduard Ferrés fins al final de l’estat d’alarma

El mercat ambulant del dijous al matí continuarà situat en la ubicació provisional que està ocupant,a  l’avinguda Eduard Ferrés, de moment fins al termini en què està previst que acabi l’actual estat d’alarma. És a dir, fins el 9 de maig de 2021. 

L’actual ubicació es va escollir ja que permet, per la seva amplitud, complir amb les mesures de seguretat anticovid 19.

Joan Iglesias, en representació dels botiguers del mercat ambulant dels dijous, ha fet un balanç molt satisfactori de com està funcionant el mercat itinerant des que es troba situat a l’avinguda Eduard Ferrés. Ha explicat que l’actual ubicació els afavoreix i estan més a la vista.

Ha recordat les raons principals per les quals estan demanant, des de la passada tardor, que la ubicació definitiva sigui l’actual i no haver de tornar, quan acabi l’estat d’alarma, a la ubicació anterior: el mercat no queda tant apartat com abans, està més a la vista de tothom, hi ha més espai

El 90% dels clients consultats pels paradistes els han dit que prefereixen la ubicació actual.

Els aspectes que valoren els clients són l’amplitud que permet una millor visió de les parades i millor mobilitat, sense crear aglomeracions.     

A més, Iglesias ha afegit que en els períodes on no hi hagut confinament municipal, i per tant la llei permetia moure’s entre municipis, han tingut clients d’altres localitats properes com Cabrera de Mar i Cabrils.

Des de l’Ajuntament hauran de prendre, en el futur,  la decisió en el futur de si el mercat ambulant es queda a Eduard Ferrés o torna a la ubicació anterior de Cal l’Aduana-Santiago Rusiñol.