El llibre electrònic arriba a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch

7_lector digitalLes regidories de Cultura i la de Noves Tecnologies conjuntament amb la Biblioteca Municipal Ernest Lluch han posat en marxa un servei de préstec de llibres electrònics amb l’objectiu de fomentar l’ús de les noves tecnologies i la lectura.
La biblioteca compta amb cinc aparells lectors de llibres electrònics, tres d’ells aconseguits amb el premi María Moliner que va guanyar la biblioteca pel projecte de foment a la lectura, i dos més que ha adquirit l’Ajuntament de Vilassar de Mar.

Dels lectors digitals que ja es troben a disposició dels usuaris de la biblioteca, tres són per endur i dos per consultar en el mateix equipament. El lector digital està carregat amb més de 1.000 títols d’obres en català i castellà. Per a l’usuari amb problemes de visió, el llibre electrònic presenta diferents avantatges com ara poder posar el tipus i mida de lletra del text que vulgui, cercar paraules dins el text o passar pàgines fàcilment. Poden accedir al servei totes les persones majors de 18 anys amb carnet de biblioteca.

L’usuari serà el responsable del lector digital durant el període de préstec, 15 dies si se l’emporta a casa o 4 hores si l’utilitza dins la biblioteca.