El llibre El fals thriller del carrer d’en Roig es presenta, aquest dijous, al Pati del Cumu de les Noies

Què amaguen els finestrals quan les cortines cauen? Aquesta reflexió podria ser el punt de partida del llibre El fals trhiller del carrer d’en Roig, escrit per Anna Lleonart i que ha publicat el segell Índex Edita, que es presenta aquest dijous, a dos quarts de vuit del vespre, al Pati del Cumu de els Noies, just darrera del Centre Cívic. Novel.la negra amb el nostre municipi com a escenari. L’escriptora Anna Lleonart fa el debut en la novel.la negra, de la mà del segell editorial de la Llibreria Índex i a les portes de la tercera edició del Vilassar de Noir, el festival sang, assassinats i misteris del nostre municipi.

Un llibre, el fals thriller del carrer d’en Roig, en el qual Lleonart retrata aquell Vilassar de Mar que rebia els estiuejants, o escarbatons, aquell poble dels sopars de veïns i de prendre la fresca al vespre. En Florenci arriba a viure a Vilassar de Mar, arrossegat per la seva dona. Deixa el barri de la Bonanova i es planta en el carrer d’en Roig per ficar el nas allà on no li ho demanen. I a partir d’aquí, passen moltes coses.

El protagonista és un personatge molt ben treballat. No és l’únic. Lleonart vol, a la seva manera, fer un homenatge a les dones grans de la seva família. El fals thriller del carrer d’en Roig no deixa de ser una gran caricatura, un joc i una proposta en la qual no es deixa de banda el sentit de l’humor. Esquitxat amb pinzellades molt de Vilassar, com apunta Lleonart.