El judoka vilassarenc Nil Betancort aconsegueix tres medalles

 

El judoka Vilassarenc Nil Betancort, que competeix amb el Club Judo Mataró, ha aconseguit tres medalles.

El passat dissabte 26 de novembre va guanyar la medalla de plata i va quedar segon classificat a la Copa Catalunya Infantil de Judo, que es va celebrar al Vendrell.

El 20 de novembre el vilassarenc va aconseguir la medalla de bronze a la Copa de categoria A d’Aragó en la categoria de pes de -50 quilos, després de realitzar fins a 4 enfrontaments, en els quals només es va veure superat en la semifinal pel també català d’origen japonès, Yu Tsunoda i guanyant el combat pel bronze amb molta solvència contra el madrileny Luis Ovalle. Amb aquest resultat assolit  a Aragó, es manté a dalt del rànquing nacional sub 15.

Aquestes dues medalles se sumen a la medalla de plata en la categoria de -50 quilos  aconseguida a la Copa d’Espanya Infantil, que es va celebrar a l’octubre a Suances (Cantàbria).

En Nil ha detallat que els seus punts forts com a judoka són la que és àgil, té experiència, és fort i àgil. Combinar molt bé el judo amb els estudis, entrena tres tardes a la setmana

Se sent molt satisfet i content de defensar els colors d’un dels clubs més importants de Catalunya com és el Judo Mataró. Los Angeles 2028 és per a ell una opció “molt complicada”. Ha recordat que des de ben petit està dedicant-se al judo i que prefereix posar-se moltes metes a curt termini, que són més fàcils d’assolir i li poden donar millors resultats.