El judoca vilassarenc Nil Betancort aconsegueix la segona posició a la Copa d’Espanya Infantil

El judoca vilassarenc Nil Betancort, que competeix amb el Club Judo Mataró, va aconseguir la medalla de plata en la categoria de -50 kg a la Copa d’Espanya Infantil, que es va iniciar el 8 d’octubre a Suances (Cantàbria). Un total de 240 esportistes de 15 comunitats autònomes de tot l’Estat, i també de França i Alemanya, van disputar aquesta primera copa d’Espanya puntuable del circuit, que permet sumar punts per a la classificació per al Campionat d’Espanya.

Betancort va aconseguir una meritòria medalla de plata després de realitzar fins a 5 enfrontaments, en els quals només es va veure superat en la final pel representant gallec Pancho Lago.

Amb aquest resultat en Nil Betancort se situa en segona posició del Rànking nacional Sub-15.