El Jardí de can Sust acollirà l’espectacle “Buscando a Nobody” el 3 de setembre

El Jardí de Can Sust acollirà el dissabte 3 de setembre a les 9 del vespre  l’espectacle de música, dansa, contes i somnis protagonitzat per Albertus anomenat “Buscando a Nobody”.

Albertus és el nom artístic d’Albert Puig. Va cursar els seus primers estudis de piano clàssic i llenguatge musical als vuit anys, a l’escola de música del Liceu de Mataró. Es va formar amb pianistes particulars que li van transmetre els seus mètodes i passions entre el clàssic, el modern i l’apassionant món de la música minimalista i la banda sonora.Va continuar la seva formació amb professors d’harmonia moderna, cadascun amb els seus estils, virtuts i rareses dels quals encara conserva les seves primeres composicions. Amb una nova visió de la música va desenvolupar i va perfeccionar la tècnica pianística amb Michael Grossman, un rigorós i virtuós pianista de Jazz. Va estudiar després percussió i bateria amb Miquel Franco, un prodigi de la percussió llatina. Poc després  va fer carrera en el Taller de Músics de Barcelona estudiant amb el mestre de piano Alejandro di Constanzo, qui li ensenyaria que la qualitat és més important que la quantitat i a interpretar amb elegància i bon gust. També en el Taller de Músics i de la mà del Santi Galán va aprendre a entendre, ha explicat Albertus, el funcionament de la música i a crear-la estudiant harmonia moderna.Ha compost peces per a bandes sonores Actualment escriu guions i compon obres per a teatre musical.

“Buscando a Nobody” és un espectacle artístic que integra piano, violí, violoncel, cors i sintetitzadors en la part musical. Projeccions en concordança amb el tema de les cançons i ballarina que interactua amb la música i les imatges. Les composicions són totes originals i dotze d ́elles estan registrades en el disc que porta el mateix nom de l’espectacle. L’estil és minimalista i utilitza harmonies tant contemporànies com modernes.Tot i que la part musical és la que predomina, el missatge que l’espectacle intenta transmetre és que la recerca d ́un somni o el camí recorregut fins a arribar-hi és més interessant que l’objectiu final. La ballarina buscarà a Nobody durant l ́espectacle interactuant amb les imatges i els personatges emblemàtics que apareixen en elles. Aquesta recerca comprèn des de l’oceà, passant pels elements bàsics, els estels, els humans, la ciència, l’amor i molts més indrets.

El Jardí de Can Sust està ubicat al carrer Doctor Masriera, 27. La venda d’entrades s’efectua al portal entrapolis.com El preu de l’entrada de 15 euros.Per a més informació, visiteu el web Jardidecansust.com