El grup vilassarenc Articulat publica un llibre-CD

El grup de música i animació Articulat, de Vilassar de Mar, ha publicat un llibre-CD per a públic infantil. Consisteix en un CD de 10 cançons i un conte il·lustrat, el conte d’en Meloneti de més de 40 pàgines. Un dels integrants de l’Articulat, Manel Hernàndez, ha estat aquest matí al programa “Parlant de Tot”, de Jaume Cabot, i ha explicat el projecte i ha fet un repàs als orígens d’aquest nou producte.

Manel Hernàndez ha afirmat que la idea va sorgir després d’observar un cd: “vaig pensar que quan tens un cd és molt bonic, te’l fulleges el primer dia però aquells fulls potser no els tornes a recuperar”. Va ser llavors quan Manel Hernàndez va pensar que “aquell material es podia aprofitar i donar-li una altra utilitat, que tot el llibret fossin il·lustracions del conte i si algú vol la lletra de les cançons se la pot descarregar d’internet” a la pàgina web del grup www.articulat.com. Per a Manel Hernàndez, la publicació d’aquest projecte és un somni fet realitat. Ha afirmat que està molt content del producte final i que ha sortit “més bonic del que es podia imaginar”.
A banda de música, Articulat, un grup nascut el 2003, també fa espectacles infantils i d’animació. És per això que són conscients que aquest tipus de públic és dels més exigents “si cantes una cançó que no els hi agrada donen mitja volta i penses per aquí no anem bé”.  El llibre-CD anomenat “10 cançons i el conte d’en Meloneti” es pot trobar a les botigues de música i a la llibreria l’Índex de Vilassar de Mar. Els Articulat actuen demà a Alella. El proper projecte d’aquest grup vilassarenc és portar aquests espectacles al teatre.

Leave a Reply