El Grup Motor neix per connectar Vilassar de Mar a la xarxa dels Comuns i dóna suport a Babord

El Grup Motor aspira a crear el Comú de Vilassar de Mar, vinculat al projecte de Catalunya en Comú, i adherir-se a la proposta de Babord. L’objectiu és generar un espai en el qual es posen les necessitats de les majories socials per davant d’interessos especulatius i contribuir al canvi polític al nostre municipi.

Els integrants del Grup Motor venen de procedències polítiques diverses i aposten per una proposta oberta i plural. Amb l’objectiu de sumar més sensibilitats, fan una crida a vilassarencs i vilassarenques que se sentin còmodes en experiències polítiques com la de Barcelona en Comú.

En aquest sentit, des de Grup Motor recorden que els seus idearis per connectar Vilassar de Mar a la xarxa dels Comuns passen per subratllar les necessitats de les majories socials per davant de lobbys de pressió i especuladors, per recuperar béns comuns com l’energia o l’aigua, per feminitzar la política i per prioritzar habitatge, mobilitat sostenible o la defensa del medi ambient.

En aquest sentit, consideren que a Vilassar de Mar, per contribuir a transformar la realitat política i social, cal donar suport a l’acció municipal de Babord, de qui en destaquen haver articulat una agenda política centrada en el nostre municipi. També creuen que Babord reflecteix de manera concreta bona part de l’ideari polític de Catalunya en Comú.

Cal recordar que el passat 12 de gener es va celebrar la primera assemblea de l’agrupació local de Catalunya en Comú a Vilassar de Mar, en la qual es va ratificar el Grup Motor.