El grup de consum alternatiu Òlbia proposa una calçotada popular per al diumenge 22 de març

Vermut, calçots i concert. Aquesta és la proposta que fa Òlbia per al proper diumenge 22 de març a la plaça del Círcol de Vilassar de Mar. Tres menús a escollir, (clàssic, vegetarià i infantil) per a una Calçotada Popular que començarà a partir de les 12 del matí.

Òlbia, el grup de consum alternatiu, ecològic, ètic, responsable i de proximitat de Vilassar de Mar, en combinació amb el Casal Popular Atzari et conviden a la Calçotada Popular. Tindrà un aformanet limitat i per adquirir les entrades, cal comprar-les a Calçats Moltó; botiga ubicada al número 18 del carrer de Sant Joan. Es posaran a la venda fins el divendres 20 de març.

Els responsables de la calçotada han dissenyat tres menús. El clàssic, calçots amb romesco, botifarra amb seques i postres, i el vegetarià que substitueix la botifarra per carxofes. Totes dues propostes inclouen pa, vi i aigua i costaran 15 euros; 12 si es compren de manera anticipada. Finalment, hi ha un menú infantil, macarrons i postres, a un preu de 7 euros.

La jornada festiva començarà a les 12h amb un vermut i un concert del grup vilassarenc Simbiosi. A les 14h tindrà lloc el dinar. Seguidament punxarà el PD Soul & Pulp.

Cal saber que, per estalviar plàstic i d’altres residus, els organitzadors proposen que tothom porti el plat, coberts, got i tovallons de casa. En cas de no portar-ne, per 1€ en podreu comprar de compostables.