El gOvi convoca la dotzena edició del concurs escolar de dibuix

El grup d’opinió de Vilassar de Mar (gOvi), amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura i de la Biblioteca Municipal, organitza la dotzena edició del concurs escolar de dibuix que enguany porta com a tema “Vilassar de Mar no oblida les persones necessitades del tercer món”. Al concurs poden participar alumnes de primària (de 1r a 6è) residents a Vilassar de Mar o que pertanyin als centres escolars del municipi inclosa l’escola Pla de l’Avellà. Un jurat multidisciplinari serà l’encarregat d’atorgar diferents guardons.

Els dibuixos es poden lliurar, fins a les 17 hores del dia 22 d’abril, en els respectius centres educatius del poble i a l’escola Pla de l’Avellà de Cabrera de Mar, a Can Bisa (c. Montserrat, núm. 8), de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch. Els dibuixos premiats, així com els de la resta de participants s’exposaran públicament a la Biblioteca Municipal, del 2 al 20 de maig.

 

BASES PER A LA 12a EDICIÓ DEL CONCURS ESCOLAR DE DIBUIX ANY 2022

TEMA: “VILASSAR DE MAR  NO OBLIDA LES PERSONES NECESSITADES DEL TERCER MÓN”

  1. PARTICIPANTS

Es podran presentar tots els alumnes de primària: alumnes de 1r a 6è de primària escolaritzats als centres de Vilassar de Mar inclòs l’Institut Escola Pla de l’Avellà  o que pertanyin a altres centres i siguin residents al municipi.

  1. TÈCNICA

Totalment lliure. Es pot emprar qualsevol tipus de tècnica (aquarel·les, llapis, ceres, pintura al tremp (tempera), etc.) sempre que s’adaptin al format de la cartolina específica o a la mida de paper DIN A-4.

  1. TEMA

El tema serà “VILASSAR DE MAR NO OBLIDA LES PERSONES NECESSITADES DEL TERCER MÓN” Tema escollit per donar suport a la campanya contra la fam de Mans Unides 2022 que té per lema «La nostra indiferència els condemna a l’oblit».

  1. PRESENTACIÓ

Al revers del dibuix, s’indicarà el nom de l’autor o autora, el curs i col·legi a què pertany. Els dibuixos es poden lliurar en els respectius centres educatius del poble i a l’Institut Escola Pla de l’Avellà , a Can Bisa (C/ Montserrat, núm. 8), de dilluns a divendres de 9h a 14h i a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch, de dilluns a divendres de 16h a 20h. El termini de lliurament serà  fins divendres 22  d’abril de 2022 a les 17 hores.

  1. JURAT

El jurat estarà compost pel President i un altre membre del gOvi, una persona relacionada amb el món artístic i representants de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. La decisió del jurat es farà pública als mitjans de comunicació de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, a la pàgina web del gOvi, així com mitjançant la seva escola als guanyadors.

  1. PREMIS

Es lliuraran tres premis per cada cicle de primària: Inicial, Mitjà i Superior. Un premi especial de Mans Unides per a cada cicle i un de reconeixement d’escola. Tanmateix hi haurà premis que aporten altres entitats col·laboradores com Càritas Parroquial i Rotary Club Vilassar Burriac. Els premis es lliuraran en l’acte que es celebrarà a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch divendres 6 de maig a partir de les 18.30h, en aquest acte l’assistència serà en funció de les mesures de prevenció vigents a la data i sempre prenent totes les precaucions que s’escaiguin.

  1. ELS DIBUIXOS

Els dibuixos premiats quedaran en propietat del gOvi, reservant-se el dret de publicació, i sempre esmentant  l’autor/a.

  1. EXPOSICIÓ

Els dibuixos premiats, així com els de la resta de participants s’exposaran públicament a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch, del 2 de maig al 20 de maig de 2022.

  1. DEVOLUCIONS

Els dibuixos no premiats es podran recollir a la seu social del gOvi, C/ Sant Josep, 53, després del període d’exposició pública. El material no reclamat passarà a ser propietat del gOvi.

  1. RESOLUCIÓ FINAL

El jurat resoldrà qualsevol incidència que pugui produir-se . Aquesta serà irrevocable. L’entitat organitzadora no es fa responsable de qualsevol pèrdua fortuïta que pugui produir-se. El fet de participar en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.