El FS Sant Joan destitueix fulminantment l’entrenador del Sènior, acusat de presumptes delictes sexuals

“Indignació i sorpresa a parts iguals”. Aquest és el sentir del Futbol Sala Sant Joan que ha emès un comunicat, difós a les seves xarxes socials, en relació a la detenció d’un professor d’educació física de l’Escola la Presentació d’Arenys de Mar que era, a l’hora, l’entrenador del sènior A del club de casa nostra i que ha estat destituït de manera fulminant.

El seu president, Josep Arnau, ha explicat que “sempre havia tingut un molt bon comportament” i que “sempre ha dirigit els més grans; el sènior”.

L’entrenador ha estat enviat a presó provisional sense fiança, acusat dels presumptes delictes d’assetjament, abús sexual i elaboració de pornografia infantil.

Aquest dilluns matí, el programa “Parlant de tot”, s’ha posat en contacte amb Roger Massanet, coordinador de l’etapa sènior del Futbol Sala Sant Joan. Explicava que es van assabentar de la notícia a través de mitjans de comunicació on line. Ha afegit que la direcció esportiva es va reunir amb els jugadors per comunicar-los la notícia, al Pavelló Paco Martin, abans del partit que van jugar contra l’Arenys de Munt. L’equip vilassarenc va perdre per 2 a 4.

Els jugadors van quedar en estat de xoc, ja que “no s’ho podien imaginar”

Francesc Cugat passarà a dirigir l’equip fins que l’entitat pugui trobar un substitut per dirigir el Futbol Sala Sant Joan cap al camí de la permanència a la tercera divisió nacional de futbol sala.