El fons documental de l’arxiu municipal segueix creixent

L’any 2013 l’arxiu municipal va incorporar 606 documents nous provinents de donacions, 5 dels quals són audiovisuals i 22 de digitals.

Visita-arxiuEntre les donacions efectuades destaquen fotografies del Vilassar de Mar dels anys 1960 al 1970, cartes nàutiques de l’any 1788 al 1919 del capità de Vilassar de Mar Pau Bruguera Bosch, programes de Festa Major, publicacions del municipi, programes d’actes diversos realitzats a Vilassar de Mar, diferents documents relacionats amb Mn. Pere Ribot, entre d’altres documents de temàtiques diferents.

Les persones, famílies o entitats que, de forma desinteressada, han cedit aquesta documentació a l’arxiu durant el 2013 han estat: família Bruguera Gusi (fons Bruguera Masriera), família Salayet Romaguera, Joan Mateu i Sacristán, Aula de Música, Maria Solbes Noguera, famílies Trias Punsola i Del Clot Trias (fons Trias i Pujol), Antoni Torrent i Marquès, Isabel Ortiz López, Joan Ramon i Castells, Anna Trias Punsola, Maite Grau Blanch i Josep Beulas Tenas.

Des de l’arxiu es mostren molt agraïts per les donacions ja que, a més de nodrir el fons documental, permeten la construcció de la història del poble en tots els àmbits i passen a ser documents d’accés públic. Les consultes a l’arxiu es poden realitzar els dimarts i els dijous de 9 a 14 hores i també a hores convingudes per telèfon (937502957) o per correu electrònic: arxiumunicipal@vilassardemar.cat.