El directe poderós de Pachawa Sound, aquest divendres a la Sala Clap

Els vilassarencs Pachawa Sound han tocat, en directe a l’estudi 1 de Vilassar Ràdio, el seu nou senzill Imagina, hores abans del concert d’aquest divendres a la Sala Clap de Mataró. Una cita que els fa molta il.lusió i que compartiran amb els mataronins Andana que també han vingut a les nostres dependències per donar-se a conèixer. S’acosta l’estiu i grups com Pachawa Sound i Andana enllesteixen les contractacions. Se’ls endevina un estiu calentet.

L’estudi 1 de Vilassar Ràdio s’ha ompletrt d’instruments i de músics per escalfar el concert d’aquest divendres a la Sala Clap. En representació de Pachawa Sound, vells amics de la casa, han vingut en Joan, en Lluis i en Marc. Ells són nou músics dalt de l’escenari. Vuit són els Andana. La formació mataronina ha estat representada per l’Alex, en Pau, enTomàs i en Xavier.

Els Pachawa Sound confessen notar ja els nervis del concert. Aquest divendres estrenaran al Maresme Imagina, el nou senzill. I és que sempre és complicat jugar a casa i davant de la teva gent. Satisfets, perquè la cançó agrada molt.

En Marc, un altre dels components del grup vilassarenc, remarca que han aconseguit el so Pachawa. Ritmes frescos que els identifiquen, però en constant evolució. Imagina és una cançó en la qual han dipositat moltes il.lusions i moltes hores de feina. Inspirada en vivències personals. Ruptures i un nou començar.

El senzill va acompanyat d’un video espectacular de molt bonica i acurada factura. Amb aquestes armes, confien en triomfar i consolidar-se a casa. Costa ser profetes a la seva terra. Però a França, triomfen. Pachawa ja pensa en l’estiu. Força bolos i molta carretera es dibuixa en l’horitzó de la formació vilassarenca.

Els mataronins Andana han fet costat als Pachawa als nostre estudis. També actuen aquest divendres. Han deixat de banda les versions per apostar per la música que els convenç. Especialistes en reggae, consideren que han fet un pas més. Deixen enrere les lletres i les músiques d’altres artistes com els Catarres o Txarango per apostar per la seva personalitat pròpia

I aquets divendres, la prova de foc. El concert a la Sala Clap. Les dues formacions saben que tenen un directe molt potent. Pachawa Sound i Andana, Andana i Pachawa Sound aquest divendres, a la Sala Clap, al carrer Serra i Moret 6, al Polígon Pla d’en Boet de Mataró.

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí.