El curs a l’Escola Municipal d’Adults “Els Ametllers” comença amb 200 inscrits

L’Escola Municipal d’Adults “Els Ametllers” de Vilassar de Mar ha vist com en aquest nou curs han crescut de forma notable les inscripcions i ha començat les classes amb 200 alumnes, és a dir, amb 68 alumnes més. Entre les novetats, el curs d’informàtica Competic i el curs de preparació per a la Prova d’Accés a Cicles Formatius de Grau Superior.

Els cursos amb més demanda han estat el de Graduat en Secundària i el de Preparació a Grau Superior, cursos orientats a la formació i que permeten obtenir una titulació o accedir a uns estudis superiors. D’altra banda, cursos com el de català i castellà en nivell II no s’han pogut obrir per falta d’inscripcions però es recorda que a finals d’any s’obre un nou període d’inscripcions tant per aquests cursos com per al de Graduat en Secundària i per als cursos trimestrals d’informàtica.

Des de l’Escola Municipal d’Adults ens informen que totes les persones nouvingudes que vulguin iniciar-se en el català i castellà o aquelles que vulguin consolidar la lectura, l’escriptura i el càlcul o millorar l’expressió en llengua escrita, lectura i coneixements generals, encara estan a temps per inscriure’s perquè queden places vacants.