El curs a l’Escola Municipal d’Adults “Els Ametllers” comença amb 200 inscrits

  •  

L’Escola Municipal d’Adults “Els Ametllers” de Vilassar de Mar ha vist com en aquest nou curs han crescut de forma notable les inscripcions i ha començat les classes amb 200 alumnes, és a dir, amb 68 alumnes més. Entre les novetats, el curs d’informàtica Competic i el curs de preparació per a la Prova d’Accés a Cicles Formatius de Grau Superior.

Els cursos amb més demanda han estat el de Graduat en Secundària i el de Preparació a Grau Superior, cursos orientats a la formació i que permeten obtenir una titulació o accedir a uns estudis superiors. D’altra banda, cursos com el de català i castellà en nivell II no s’han pogut obrir per falta d’inscripcions però es recorda que a finals d’any s’obre un nou període d’inscripcions tant per aquests cursos com per al de Graduat en Secundària i per als cursos trimestrals d’informàtica.

Des de l’Escola Municipal d’Adults ens informen que totes les persones nouvingudes que vulguin iniciar-se en el català i castellà o aquelles que vulguin consolidar la lectura, l’escriptura i el càlcul o millorar l’expressió en llengua escrita, lectura i coneixements generals, encara estan a temps per inscriure’s perquè queden places vacants.