El Consorci Sanitari del Maresme participa en la XIII Setmana Sense Fum

“Desconnecta’t de la cigarreta, endolla’t a la vida!” Aquest és el lema de la XXI Setmana Sense Fum que se celebra del 25 al 31 de maig. El Consorci Sanitari del Maresme participa, un any més, en aquesta campanya amb l’objectiu de continuar sensibilitzant la població del Maresme.

Enguany la campanya està dirigida a la població jove, per tal de sensibilitzar-la sobre la importància de no iniciar-se en el consum de tabac, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum i de residus del tabac.

El Consorci explica que , donada la situació actual per la pandèmia per la Covid-19, no podran fer activitats presencials, però ha convidat a la ciutadania a participar en una enquesta poblacional per conèixer el consum i l’opinió sobre tabaquisme.

A l’enquesta pot participar qualsevol persona de 15 anys o més. Hi ha preguntes especifiques per a joves (15-25 anys) i per majors de 25 anys.

Entra en aquest enllaç, només necessitaràs 5 minuts.

Amb la informació recollida el Consorci realitzarà un informe que farà públic pròximament.

En l’organització de la Setmana Sense Fum participen entre d’altres: la Xarxa d’Atenció Primària Sense Fum i la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum.