El conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent, ha visitat Vilassar de Mar

El Conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Roger Torrent, ha visitat aquest divendres 6 de maig al matí el Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya i, acte seguit, l’Ajuntament de Vilassar de Mar, on ha signat en el llibre d’honor. Torrent ha destacat que l’objectiu de la visita és conèixer, de primera mà, un sector tan important com és el de la flor i la planta i estudiar passos de futur de la mà de la Generalitat de Catalunya.

Per a Torrent, és moment de conèixer les inquietuds del Mercat de Flor i Planta Ornamental en un moment complicat de post covid i amb la invasió d’Ucraïna. El conseller creu, també, que ara és un moment d’aprofitar noves oportunitats.

Torrent ha destacat que la visita s’inscriu en la voluntat de trobar projectes de futur en un sector que és molt important per al conjunt del país i ha afegit que “hem de saber trobar les línies estratègiques”.  Ha subratllat que es tracta d’una qüestió no només relacionada amb el sector primari, sinó que és una qüestió d’oportunitat econòmica i empresarial i ha  afegit que és un treball conjunt amb el Departament d’Acció Climàtica, d’Alimentació i Agenda Rural.

Per primera vegada, un conseller d’Empresa visita les instal·lacions del centre de distribució més important del seu d’Europa.

Després de la visita institucional al Merca de Flor, en companyia de l’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, i de la presidenta del Mercat de Flor i Planta Ornamental, Mercè Martínez, Torrent ha visitat l’Ajuntament, ha signat en el llibre d’honor i s’ha reunit amb l’equip de govern del nostre municipi.

La Jornada ha començat a l’Ajuntament del Masnou on Torrent ha pronunciat la ponència “La Transformació Social, Verda, Feminista i Democràtica”.