El Consell d’Infants participarà a la Festa Major de Tardor

 

Aquest passat dimecres, 9 de novembre, es va fer la tercera trobada del Consell d’Infants de Vilassar de Mar corresponent al curs 2022/2023, la darrera amb la participació dels consellers i conselleres del curs passat. Hi van participar 17 infants, que cursen actualment 6è de primària i 1r d’ESO. A la trobada, es va valorar positivament l’acció dels consellers i conselleres de 6è per motivar la participació dels nens i nenes de 5è, que durant aquest mes han votat els seus representants a les aules i al Tucutuc per a la renovació dels membres del Consell. A la sessió, dos dels consellers de 6è van compartir amb la resta de companys l’experiència de l’entrevista que van fer a Vilassar Ràdio per explicar a la ciutadania què és i què fa el Consell d’Infants.

Durant la jornada, el Consell va decidir com serà l’activitat pels Drets dels Infants que ha preparat per a la Fira d’Entitats del dissabte 19 de novembre, a les 11 hores, dins la Festa Major de tardor “Som de Mar”. Finalment, es va fer el comiat dels consellers i de les conselleres de 1r d’ESO que deixen el Consell, amb un pastís i un record d’agraïment per la seva participació.

La constitució del nou Consell d’Infants, amb els nous membres, es farà el proper dimecres 23 de novembre, a l’Ajuntament de Vilassar de Mar.

El Consell dels Infants és un òrgan municipal de participació, un espai on els infants treballen i posen en pràctica els seus drets, expressen les seves idees i opinions i proposen accions per millorar el poble.