El Consell d’Infants parla d’inclusió en l’última trobada de l’any

 

La inclusió i com es pot millorar en el nostre poble va ser el tema central de l’última trobada de l’any del Consell d’Infants, que va tenir lloc aquest passat dimecres, 14 de desembre, a l’Ajuntament, abans que les escoles donin per finalitzades les classes i comencin les esperades vacances de Nadal.

Una vintena d’infants van assistir a la que va ser la cinquena trobada del Consell aquest curs i van tenir l’ocasió de parlar amb la regidora de l’Ajuntament de Vilassar de Mar Núria Arasa i amb la divulgadora Maria Petit sobre tot el que implica la inclusió. Expertes en aquest àmbit per qüestió professional, Arasa i Petit també van explicar-los la seva experiència personal amb infants que tenen capacitats diverses.

A la trobada, els infants també van compartir les idees recollides a les aules sobre què vol dir ser un poble inclusiu i què cal fer perquè Vilassar de Mar sigui cada cop més inclusiu.

A la pròxima reunió del Consell d’Infants, que tindrà lloc l’11 de gener vinent a l’Ajuntament, el Consell continuarà aprofundint sobre la inclusió.