El Consell d’Infants ha renovat part dels seus integrants

 

El 23 de novembre es va fer la renovació del Consell d’Infants de Vilassar de Mar del curs 2022-2023, acte en el qual van participar tots els nens i nenes que formen part del Consell. L’acte, a l’Ajuntament, va servir per donar la benvinguda als 16 nous membres de 5è de primària de les escoles, del Tucutuc i de l’AE Atzavara, que s’afegeixen als 16 que segueixen de 6è. A la primera part de la trobada es van fer dinàmiques i jocs perquè el nou Consell es conegués i també es va començar a reflexionar sobre el tema d’aquest curs. La segona part de la trobada va ser un acte obert, a la sala de Plens de l’Ajuntament, per a les famílies i representants de les escoles.

El regidor d’Ensenyament, Jordi Tapias Tolrà, i la regidora de Participació ciutadana, Marta Rovira Martínez, van nomenar als membres del Consell d’Infants 2022-2023 i els van fer l’encàrrec d’ajudar a fer un Vilassar de Mar més inclusiu, un tema que preocupa i interessa als infants i que l’Ajuntament vol avançar a partir de la mirada dels nens i les nenes.

La propera trobada del Consell serà el 14 de desembre, una sessió en què les nenes i els nens coneixeran més sobre la inclusió a Vilassar de Mar a través de la visita de persones expertes, de diferents edats i amb diferents situacions.

El Consell d’Infants va néixer el 2017 com a òrgan de participació a través del qual els infants poden reflexionar i fer propostes sobre aquells projectes que considerin necessaris per millorar el poble, per millorar la qualitat de vida dels infants, per garantir el respecte als seus drets i que el seu punt de vista es tingui en compte en la presa de decisions.