El Consell d’Infants fa una sessió preparatòria del nou curs

El passat 18 d’octubre, el Consell d’Infants es va reunir per preparar el nou curs i acomiadar als consellers i conselleres que ja han passat a l’ESO. Després de berenar i fer jocs, van rebre la visita de l’alcaldessa, Laura Martínez, amb la qual van compartir propostes per millorar el poble. En concret, van parlar sobre la importància del reciclatge i l’energia renovable. Els infants li van explicar la importància del Consell, espai on els infants poden donar l’opinió sobre diferents temes i fer escoltar les seves idees i propostes per millorar Vilassar de Mar. L’alcaldessa els va transmetre que des de l’Ajuntament també es vol escoltar el que tenen a dir perquè els ajuda a governar i a fer de Vilassar de Mar un poble millor per a tots i totes.

Durant la sessió, un grup va preparar els tallers que faran a les aules de cinquè de primària de les escoles per presentar el Consell d’Infants i animar l’alumnat a presentar-se com a candidats/es per al nou Consell 2023-2024. L’altre grup va preparar el decàleg de drets que llegiran el 18 de novembre, dins les Festes de Tardor, amb motiu del Dia Internacional dels Drets dels Infants del 20 de novembre.

Finalment, van acomiadar als consellers i conselleres de primer d’ESO, que han acabat el seu mandat al Consell d’Infants, agraint-los la feina feta durant aquests dos anys i lliurant-los un diploma per la seva participació.

La constitució del nou Consell d’Infants 2023-2024 serà el 23 de novembre a l’Ajuntament de Vilassar de Mar, un acte que servirà també per donar la benvinguda als nous consellers i conselleres de cinquè de primària.