El Consell d’Infants fa aportacions al futur Pla Local d’Infància i Adolescència (PLIA)

El 22 de febrer, a Can Jorba, ha tingut lloc la quarta trobada del Consell d’Infants de Vilassar de Mar del curs 2023-2024, amb la participació de 22 membres del Consell, entre consellers/es i assessors/es. En aquesta sessió, l’empresa Índic, encarregada dels treballs d’elaboració del PLIA de Vilassar de Mar, ha dinamitzat un taller. Els infants han fet propostes per tractar diferents temes que els hi preocupen en relació amb l’educació i el lleure, la salut i el benestar, l’acompanyament per part de les persones adultes i la convivència.

A la sessió de febrer, també s’ha escollit la representant del Consell d’Infants de Vilassar de Mar al Consell Nacional d’Infants i Adolescents de Catalunya (CNIAC). Serà l’Elsa Navés. Finalment, els membres del Consell d’Infants han fet una visita per conèixer l’Espai Jove, que serà el seu punt de referència en un futur pròxim. 

La propera trobada del Consell d’Infants serà el 27 de març a l’Ajuntament, per seguir treballant sobre les accions que vol organitzar per a tots els nens i nenes del poble durant aquest curs.