El Consell d’Infants d’aquest curs ha celebrat la seva quarta trobada

 

El passat dijous 9 de febrer es va fer la quarta trobada del Consell d’Infants de Vilassar de Mar del curs 2022-2023. El Consell va seguir treballant sobre l’encàrrec d’aquest curs: ajudar a fer un Vilassar de Mar més inclusiu, un tema que preocupa i interessa als infants i que l’Ajuntament vol avançar a partir de la mirada dels nens i de les nenes.

La vintena d’infants de 5è i 6è de primària de les escoles, del Tucutuc i l’AE Atzavara que van assistir a la trobada van fer les diferents rutes pel poble que al gener havien decidit els membres del Consell i van analitzar sobre el terreny la situació de diferents equipaments i espais públics per fer propostes de millora d’accessibilitat. Ara, aquestes propostes es votaran als diferents espais de representació del Consell, i a la propera trobada, la del 9 de març, acordaran quines presenten, com a Consell d’Infants, als Pressupostos Participatius 2022-2023.

La trobada també va servir per fer una mirada interna al funcionament del mateix Consell. A la primera part, van fer un debat sobre com està anant el traspàs d’informació i la participació a les aules i quines dificultats tenen per exercir el seu rol de representants dels infants i es van acordar diferents propostes de millora, com fer alguna activitat a les escoles, al Tucutuc i a l’Atzavara perquè els companys i companyes coneguin per què és important la feina que es fa al Consell d’Infants.