El Consell d’Infants centra la sisena trobada en la platja i com millorar-la

El passat dijous 10 de febrer es va celebrar la sisena trobada del Consell d’Infants del curs 2021-2022. En total, hi van participar 17 consellers i conselleres de 5è i 6è de primària de totes les escoles del poble i també del Tucutuc. Es va convertir en una trobada molt especial en ser la primera presencial amb tot el Consell al complet. Gran part de la sessió es va dur a terme a la platja de Ponent, per explorar la platja i el front marítim de Vilassar de Mar, amb l’objectiu de millorar l’ODS 14: ‘Conservar i utilitzar de forma sostenible els oceans, els mars i els recursos marins per al desenvolupament sostenible’.

La sessió va comptar amb la presència de la tècnica municipal de Medi Ambient de l’Ajuntament, que va respondre les preguntes i propostes dels infants entorn la platja.

La sisena trobada del Consell va comptar amb una visita extraordinària, la d’en Jan Fernéndez de Retana, representant de Vilassar de Mar al Consell Nacional d’Infants i Adolescents de Catalunya (CNIAC), que va explicar la seva tasca i va animar als consellers i conselleres actuals a presentar-s’hi.