El Consell d’Adolescents tria el seu logotip en la quarta trobada del curs

El Consell d’Adolescents de Vilassar de Mar ha fet aquesta passada setmana la seva quarta trobada del present curs amb dos temes principals a la seva agenda: triar el seu logotip i posar en comú el temes que preocupen als i les joves en relació amb el poble.

Dels tres proposats, el logotip triat és una creu gegant amb el lema “Adolescents per VdM” i va ser dissenyat seguint les idees i propostes que els i les adolescents havien fet. Entre les qüestions parlades en els grups de treball, es va tractar de la seguretat al poble, de civisme i medi ambient, d’esport i cultura, així com de les propostes per millorar aquests aspectes que el Consell farà arribar a l’equip de govern de l’Ajuntament. Els i les integrants del Consell, que representen a totes les aules de 1r i 2n d’ESO de l’Institut Vilatzara i l’Institut Pere Ribot, així com els dos agrupaments escoltes de Vilassar de Mar, també van suggerir que es facin tallers als instituts sobre sexualitat, menstruació i masclisme, entre altres.

El Consell d’Adolescents, que es tornarà a trobar el 27 d’aquest mes a Can Jorba, compta amb un pressupost de 6.000 euros per fer activitats o millores al poble. Aquest curs, part d’aquest pressupost s’utilitzarà per a l’organització d’una activitat per a adolescents a la Festa Major, que els i les adolescents de Vilassar de Mar triaran aquest mes entre les propostes treballades.