El Consell d’Adolescents destinarà els 6.000 euros de l’òrgan a organitzar dues activitats de Festa Major

El dimecres 27 d’abril es va fer la cinquena trobada d’Adolescents x VdM, el Consell d’Adolescents de Vilassar de Mar. Els 17 joves de 1r i 2n d’ESO del poble van decidir com serà el logotip del Consell, finalment amb els colors blau i vermell, i com explicaran què és aquest espai.

Després, van compartir els resultats de l’enquesta que han respost més de 200 adolescents sobre quina de les propostes d’activitats de Festa Major volen fer amb el pressupost de 6.000 € que té assignat el Consell i es va acordar organitzar les dues activitats més votades: una nit de discoteca per a adolescents i una activitat de ‘paint ball’.

Els nois i noies del Consell d’Adolescents també han creat dues comissions per seguir debatent i proposant temes que els interessen. D’una banda, activitats culturals, esportives i d’oci per a adolescents i de l’altra, igualtat, sexualitat i feminismes.

La propera trobada, el 26 de maig, serà la darrera del curs i comptarà amb la presència de membres de l’equip de govern per fer un retorn a les propostes que el Consell d’Adolescents ha elaborat aquest curs.