El Consell d’Adolescents-Adolescents x VdM ha renovat part dels seus integrants

 

El passat 17 de novembre, la regidora de Joventut, Marta Rovira, va donar la benvinguda al nou Consell d’Adolescents- Adolescents x VdM, que en aquest curs ha renovat part dels seus membres. L’objectiu del Consell és generar una participació juvenil crítica, constructiva i transformadora així com promocionar la cultura participativa entre les persones adolescents.

Rovira va encoratjar als membres del Consell d’Adolescents a tenir veu i a expressar totes les seves inquietuds, idees i opinions per millorar Vilassar de Mar. En aquest curs, el Consell d’Adolescents està format per 27 joves, de 12 a 16 anys, representants de 1r, 2n i 3r d’ESO dels dos instituts de Vilassar de Mar, de l’Espai Jove, així com joves vilassarencs que estudien fora del poble.

El Consell d’Adolescents es reuneix un cop al mes i els seus membres s’organitzen en grups de treball segons els temes que més els interessen per identificar projectes i activitats per a adolescents del municipi que pugui executar l’Ajuntament de Vilassar de Mar, sempre que sigui possible, en col·laboració amb les pròpies noies i nois. El Consell d’Adolescents compta amb un pressupost propi de 6.000 euros per fer activitats o millores al poble.