El concurs de fotografia de Festa Major obert fins el 21 de juliol

Cartell Festa MajorL’Associació Fotogràfica Ateneu i l’Ajuntament de Vilassar de Mar organitzen conjuntament un concurs de fotografia on es podrà presentar qualsevol imatge relacionada amb la Festa Major de Vilassar de Mar. El termini de lliurament de fotografies finalitzarà el 21 de juliol i hi haurà un primer premi de 250 €, un segon de 150 €, un tercer de 100 €, i un premi especial infantil, que consistirà en una càmera digital compacta.

 

 

BASES DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA FESTA MAJOR VILASSAR DE MAR 2013

Tema:

– Es pot presentar qualsevol fotografia relacionada amb la Festa Major de Vilassar de Mar, del 21 al 25 de juny de 2013.

Condicions de participació:

– El concurs està obert a tothom que hi vulgui participar.

– Hi ha un premi especial a la millor fotografia presentada per un menor de 16 anys.

– Cada participant pot presentar fins a un màxim de 3 obres.

– Les imatges poden ser en color o blanc i negre i la tècnica és lliure.

– Les fotografies han de presentar-se en format JPEG, amb una resolució superior a 1.000 píxels per costat per poder realitzar una impressió correcta, i amb un pes màxim de 4MB.

– Les obres s’hauran d’enviar per correu electrònic a l’adreça concursfestamajor2013@gmail.com.

– Un cop enviades, se’n confirmarà la recepció.

– Totes les fotografies portaran en el correu electrònic el títol de l’obra, el nom i cognoms de l’autor, l’edat, l’adreça i el telèfon mòbil del remitent.

– En cada correu electrònic caldrà indicar el nom de l’autor en l’assumpte per tal de facilitar la identificació de les obres.

– L’arxiu s’identificarà amb el nom de l’autor, el títol de la foto i un número (nomcognom_titol_1, nomcognom_titol_2, nomcognom_titol_3, segons que es participi amb 1, 2 o 3 fotos).

Dates:

– Les fotografies han de presentar-se fins a la mitjanit del diumenge 21 de juliol de 2013.

Veredicte:

– El jurat del concurs estarà format per representants de l’Associació Fotogràfica Ateneu i de les regidories de Festes Populars i de Cultura.

– Els guanyadors del concurs seran avisats telefònicament.

Exposició:

-Una selecció de les fotografies presentades formarà part de l’exposició FESTA MAJOR VILASSAR DE MAR 2013, que es podrà veure a l’Espai Cultural can Bisa (c. Montserrat, 8), del 28 de setembre al 27 d’octubre de 2013.

Lliurament de premis:

-El veredicte del jurat es farà públic el dissabte 28 de setembre, a les 19 h, en el marc de la inauguració de l’exposició FESTA MAJOR VILASSAR DE MAR 2013, a l’Espai Cultural can Bisa (c. Montserrat, 8). Els premis es lliuraran en el mateix acte.

Premis:

– Un primer premi de 250 €

– Un segon premi de 150 €

– Un tercer premi de 100 €

– Un premi especial infantil, que consistirà en una càmera digital compacta

Altres:

– Cap concursant podrà optar a més d’un premi.

– L’organització no es fa responsable de cap pèrdua o deteriorament dels arxius enviats que no sigui atribuïble a la seva gestió.

– Les imatges presentades passaran a formar part de l’arxiu de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, que en podrà fer exposició i divulgació indicant sempre el nom de l’autor i respectant els seus drets.

– Qualsevol imprevist serà resolt de manera inapel·lable pel jurat.

– El fet de concursar implica l’acceptació total d’aquestes bases.

Organitzat per:

Associació Fotogràfica Ateneu i Ajuntament de Vilassar de Mar