El club Taekwondo Vilassar ha organitzat durant el confinament dos open on-line de repercussió mundial

El Club Taekwondo Vilassar ha organitzat durant el confinament dos open on-line internacionals de Poomsae de gran repercussió mundial. Els certamens han estat posible gràcies a la tenacitat de Jéssica Garriga i Matías Fernández, professors d’aquest club.  

Des del Club Taekwondo Vilassar han explicat que ha estat la única competició mundial esportiva realitzada en directe on line durant aquest temps de confinament per la pandèmia del coronavirus i han afegit  que ha estat una competició molt semblant a l’esdeveniment convencional, perquè la puntuació va en temps real.

Hi ha hagut  436 competidors a la primera exposició i i 855 competidors, de 16 països en la segona exposició, amb un total de 85 categories. S’ha comptat amb 21 àrbitres titulats, 16 tècnics controlant les 4 pistes de competició, amb el suport d’entrenadors de tot Espanya, durant 18 hores de transmissió. A més es va comptar amb 86 clubs inscrits, mentre que 11 esportistes d’èlit van donar suport com a ambaixadors i motivadors, incloent-hi medallistes olímpics d’ aquí i de fora.

“L’objectiu ha estat possibilitar que els practicants d’aquesta especialitat esportiva poguessin continuar exercitant el seu esport favorit durant el confinament i que continuessin motivats”, Jéssica Garriga, en representació de Club Taekwondo Vilassar

Hi han participat clubs de tot Espanya i de molts països d’Àmèrica Central i Amèrica del Sud. El club de Vilassar de Mar va aconseguir 12 ors, 16 plates i 20 bronzes.

Els certamens s’han desenvolupat a través de la plataforma Zoom i han comptat amb el suport de la Federació Espanyola de Taekwondo.