El Club Nàutic de Vilassar de Mar estrena any amb la flota catalana d’optimist de més alt nivell

El Club Nàutic de Vilassar de Mar ha fet una clara aposta per la vela infantil i estrena l’any 2010 ampliant la seva flota amb la incorporació de la flor i nata de la classe optimist, entre ells sis masnovins. Malgrat la seva curta edat, aquests joves regatistes ja són experts navegants, amb un nivell tècnic i tàctic sobradament demostrat en les competicions en què han participat, moltes vegades amb condicions més que adverses de temporal de mar, pluja i vent.

Per a la majoria, la seva perícia a bord dels vaixells ha estat sovint premiada amb la pujada al podi al final de les competicions. La majoria d’ells han estat classificats per formar part de l’equip de la selecció catalana de vela i, a títol individual, per participar en competicions a nivell espanyol i internacional. Entre els integrants de la flota de Vilassar, destaquen l’actual campió d’Espanya, Carlos Robles, i la subcampiona, Sílvia Mas.

La flota d’optimist del Club Nàutic de Vilassar de Mar està formada per Carlos Robles, Sílvia Mas, Guillem Delgado, Sigfrid Rovira, Nestor Cano, Flavia Robles, Georgina Delgado, Paula Igual, Lluis Mas, Alvaro Mateo.

Leave a Reply