“El Club dels Bolats” rep la Menció de qualitat als Premis Ràdio Associació de Catalunya

El passat dijous 8 d’octubre, el programa “El Club dels bolats”, de Ràdio Sant Cugat, emès també per Vilassar Ràdio i altres emissores de la Xarxa de la Comunicació Local, en el qual hi té una participació més que activa el vilassarenc Quim Llisorgas, va obtenir una merescudíssima Menció de Qualitat als Premis Ràdio Associació de Catalunya. El programa distingit és un xou radiofònic inclusiu en el qual es repassa i es parla de tota l’actualitat i l’agenda de la música a Catalunya.

Llisorgas es mostra molt orgullós pel premi aconseguit, dedica la menció als seus companys de Ràdio Sant Cugat i fa una crida a totes les ràdios catalanes a què s’animin a fer més visible la inclusió

Per a ell, la feina feta a “El Club dels Bolats” és increïble. Admet que aquesta temporada està sent estranya, per culpa de la situació creada per la pandèmia del covid-19, que els obliga a ser a casa, però avisa que tornaran més forts que mai Sempre incansable, té un munt de projectes sobre la taula. Ara està creant una obra documental sobre la seva vida amb l’ajuda de la seva professora de teatre.