El Cívic Lluís Jover, punt de vacunació contra la covid-19

L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha posat disposició del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya el Centre Cívic Lluís Jover (c. Lluís Jover, 22) com a punt de la campanya de vacunació contra la covid-19. La cessió temporal de l’espai respon a la demanda del Departant de Salut de la Generalitat als ajuntaments per accelerar la vacunació de la covid-19 i descongestionar els centres d’atenció primària.

La vacunació al Centre Cívic Lluís Jover ha començat a funcionar des d’aquest dimarts 18 de maig, de 9 a 13 h i de 15 a 19 h. S’ha d’anar amb cita prèvia seguint el protocol de Salut. La cita prèvia cal demanar-la a través d’aquest enllaç. La disponibilitat de les cites de vacunació està relacionada amb el nombre de vacunes existents, segons el col·lectiu poblacional al qual es pertany i estigui convocat per Salut. Si els horaris i els dies ja estan complets, la recomanació és tornar a intentar-ho durant els dies següents per comprovar noves disponibilitats.

Pel que fa a l’aparcament, el lloc més proper per estacionar de manera gratuïta per a les persones que es desplacin en cotxe és el solar de Can Vives, situat entre el cementiri municipal i el carrer de la Marina.