El Cívic Lluís Jover acull dos cursos del programa d’activitats formatives de la gent gran

La Regidoria de Gent Gran, dins del programa d’activitats formatives, ha començat aquest mes de febrer dos cursos al Centre Cívic Lluís Jover. El dia 1 es va reprendre el taller gratuït d’iniciació als telèfons mòbils i tauletes que va quedar aturat a causa de la pandèmia i, el dia 3, el taller de la memòria.

L’objectiu del curs d’iniciació als telèfons mòbils i tauletes és reduir la fractura digital en aquest sector de la població i que la gent gran aprengui a utilitzar els dispositius mòbils i sàpiguen, per exemple, connectar-se a una xarxa wifi, navegar a través de la seva tauleta o telèfon, aprendre com fer fotos amb la càmera, gestionar els seus propis comptes en les xarxes socials i utilitzar aplicacions per poder comunicar-se amb els seus. També aprendran a fer servir l’app municipal de Vilassar de Mar.

El passat dijous 3 de febrer, va començar un nou taller de grup de memòria i estimulació cognitiva, destinat a millorar el rendiment cognitiu dels participants, impartit per una neurologopeda i un psicogerontòleg. Al taller, gratuït, es realitzen exercicis i jocs que estimulen les diferents àrees de la memòria. En total, amb l’inici d’aquest nou taller, ja són més de 40 persones les que es beneficien dels tallers de la memòria.

Els cursos, que es duen a terme un cop per setmana, finalitzaran al mes de juny.