El cicle Escena & Llibres s’inaugura amb l’obra ‘Batwoman’

L’obra Batwoman obrirà diumenge 14 de març el cicle Escena & Llibres, nova nomenclatura del Música & Llibres que, des de 2018, organitza el servei de Joventut amb la col·laboració de la Biblioteca Ernest Lluch dins del projecte Plataforma Zero. I es que, enguany, la música compartirà programa amb el teatre i la dansa amb l’objectiu d’obrir aquest cicle, que promou la creació artística del jovent local, a les diferents disciplines escèniques.

Així, música, teatre i dansa es combinaran en aquesta nova edició, que s’estrenarà allargant la celebració del Dia Internacional de la Dona amb la representació de ‘Batwoman’, una peça teatral en què dues amigues feministes reflexionen sobre temes d’actualitat, i conclourà el 23 de maig amb una jornada de música i dansa que protagonitzaran Delia Quartet i Indurain al jardí de la Biblioteca Ernest Lluch.

Per a assistir a ‘Batwoman’ a la Sala Carrau, així com a la resta d’espectacles, caldrà reservar plaça a través de l’app VdM. Actualment, a l’apartat de Destacats, a la pestanya del Escena & Llibres, ja està disponible la reserva per a aquesta obra, que es representarà el diumenge 14 a les 19h. L’aforament màxim serà de 40 persones.

La programació de l’Escena & Llibres, que ha estat escollida pel grup motor de joves de la Plataforma Zero i està subjecta a la situació epidemiològica del moment, continuarà l’11 d’abril al jardí de la Biblioteca amb el microteatre ‘Mi Danzi L’Anima’i l’actuació musical de Barcelona Rock Strings.

El 25 d’abril serà el torn de Miquel Moya Iris i del microteatre ‘Iaia’, mentre que el 9 de maig tot el protagonisme serà per al microteatre amb la representació de les obresLas cucarachas en verano’i ‘Sense títol’.

Cal recordar que, l’any passat, tot i les restriccions per la pandèmia de la covid-19, sis grups de música van poder donar vida al Música & Llibres al jardí de la Biblioteca Municipal. Els primers concerts de 2020 estan ja disponibles al canal de Youtube de l’Ajuntament. Els restants es podran veure en les properes setmanes.   

El projecte Plataforma Zero, que es va posar en marxa l’any 2017 com a continuació de les Jornades Zero, té els següents objectius:

  •  facilitar i acompanyar a les persones joves creadores en la configuració del seu projecte vital.
  • Visualitzar la capacitat creadora i de qualitat de les persones joves, impulsant la imatge social positiva de la joventut.
  • Fomentar la professionalització artística de les persones joves, oferint accions de formació i promoció per a joves creadors.
  • Promoure la participació dels joves artistes locals en la programació cultural, oferint espais d’oci i cultura de qualitat.
  • Oferir accions de formació i promoció per a joves creadors vinculades a la participació en la programació cultural del municipi.