El CEV participarà dissabte a Recercat

cev_thumbnail-1.jpgDemà passat el CEV (Centre d’Estudis Vilassarencs) participarà a Perpinya en la IV edició del Recercat, Jornada de cultura i recerca local dels territoris de parla catalana. El CEV actuarà en representació de la nostra localitat en aquesta importat cita que es donen tots els centres i instituts dedicats a la recerca i a la divulgació de continguts culturals.

Aquesta jornada pretén donar a conèixer a la resta de la societat civil l’activitat dels centres, instituts d’estudis i altres entitats culturals, facilitar l’accés a les publicacions dels centres, fomentar la comunicació i el contacte entre els centres dels diferents territoris de parla catalana i reconèixer la important tasca que realitzen aquestes entitats per a la recerca i la seva posterior divulgació i també reconèixer la trajectòria d’una persona vinculada al món dels centres d’estudis a través d’uns premis.

En definitiva, l’objectiu final és que aquesta Jornada esdevingui el lloc de referència on trobar tota la recerca que s’està realitzant dins l’àmbit local i comarcal, en una diada per a la comunicació entre els centres dels diferents espais territorials de parla catalana i pel reconeixement a la important tasca que des de fa molts anys aquest teixit associatiu ha fet com a dinamitzador del territori.

Amb la participació al Recercat el CEV reafirma el compromís que va adoptar davant de l’ajuntament per via del conveni que te signat, referent a la representació de Vilassar de Mar en aquesta mena de trobades, congressos i jornades d’àmbit, comarcal i nacional.

Leave a Reply