El Centre d’Estudis Vilassarencs dóna suport a la campanya a favor del monestir de Santa Maria de Roca Rossa de Tordera

roca-rossa-1-1.jpgEl Centre d’Estudis Vilassarenc (CEV), de Vilassar de Mar, s’adhereix a la campanya en favor del salvament del monestir medieval de Santa Maria de Roca Rossa de Tordera.

Des del passat mes de febrer el Centre d’Estudis Vilassarencs col·labora amb el Cercle d’Història de Tordera a nivell institucional per la defensa i la protecció d’aquesta abadia medieval d’estil romàntic.

 En aquest sentit, el Cercle d’Història va poder lluir l’adhesió del Centre d’Estudis Vilassarencs juntament amb la d’altres tretze entitats anàlogues en la darrera edició de la fira del Ram de Tordera.
Amb l’ajut de Centre d’Estudis Vilassarencs, El Cercle d’Història de Tordera ha pogut recollir prop d’un miler de signatures que pretenen arrencar el compromís de les institucions per vetllar per la conservació , restauració i difusió del patrimoni d’un dels pocs monestirs medievals del Maresme. No és el primer cop que el CEV participa en aquesta mena de campanyes, ja que des de l’any passat figura en el llistat d’institucions que donen suport a l’associació en defensa de la fàbrica de Can Fàbregas de Mataró.

Leave a Reply