El Centre Cívic Lluís Jover té nova junta

 

La llista encapçalada per Agustí Rins, l’única que es va presentar, es va proclamar, ahir, guanyadora a les eleccions que es van celebrar a la Junta del Centre Cívic Lluís Jover. Agustí Rins, el nou president del Cívic, promet treball i dedicació. S’ avança, pas a pas, cap a un centre

farcit d’activitats i propostes com el que hi havia abans del coronavirus.

Rins va decidir encapçalar un grup de persones que tenia la voluntat de no deixar perdre del Cívic del Barato.No es va presentar cap altra llista. Per a Rins, la seva candidatura és una proposta paritària, unitària i amb ganes de pencar. “No podem prometre res” ara mateix,admet el nou president de la Junta. Això sí, el treball i la dedicació, segons ha dit, estan més que garantits. Volen que el centre cívic “sigui com ho era abans de la pandèmia”.I la seva recepta: “un pas darrere de l’altre”

La resta de la candidatura està formada per Josep Maria Rovira, Núria Paricio, Emilio Martínez, Núria Marcia, Josep Maria Calderón, Blanca Junoy, Jordi Pujol Palau, Elvira Roca, Francisco López  i Francisca Núñez de Arenas.

Així doncs, a la nova Junta del Cívic Lluís Jover se’ls gira feina. Ja han posat fil a l’agulla.