El Centre Cívic Lluis Jover organitza dues sortides i un taller de sudokus

El Centre Cívic Lluís Jover, ubicat al barri del Barato de Vilassar de Mar, organitza dues sortides en autobús, adreçades especialment a la gent gran i un taller de sudokus.

0102

Pel que fa a la primera sortida,tindrà lloc el dissabte 9 de setembre per a visitar el Museu de la Pell d’Igualada, ubicat a l’espai on abans hi havia Calç Boyer, una fàbrica tèxtil cotonera i l’antiga adoberia de Calç Granotes, construcció industrial del segle XVIII. En el transcurs de la visita guiada, es coneixerà el procés d’elaboració d’adob de la pell, l’experiència dels curtidors, la relació amb l’aigua i la importància de la indústria de la pell a Catalunya. A continuació hi haurà el dinar. L’autocar sortirà de la nostra població a 3/4 de 8 del matí des de davant del Camp de Futbol Xevi Ramon i un quart d’hora més tard des de l’avinguda Lluís Companys. El preu per persona és de 36 euros.

 

La segona sortida és a Ribes de Freser el cap de setmana del 7 i 8 d’octubre. L’autobús sortirà dissabte a les 8 del matí des de davant del Camp de Futbol Municipal Xevi Ramon i quinze minuts més tard des de l’avinguda Lluís Companys, en direcció a la comarca del Ripollès. La primera parada que s’efectuarà serà per esmorzar. El trajecte continuarà fins a arribar a Ribes de Freser, on està ubicat l’hotel on els participants en aquesta sortida s’allotjaran. Es dinarà en el mateix hotel i més tard es passejarà pel poble, que està ubicat entre rius Rigat, Freser i Segadell i diverses muntanyes, a les portes dels Pirineus, i es visitaran les diverses fonts urbanes que hi ha en aquesta zona. Més tard se soparà. L’endemà diumenge, després de l’esmorzar, excursió en el tren cremallera per accedir a la Vall de Núria, on es visitarà el Santuari, el Centre d’Interpretació, i amb el telecabina es pujarà fins al mirador de Pic de l’Àliga. També es veuran projeccions a l’auditori, es visitarà l’exposició permanent “Núria, una vall a l’entorn del Santuari”, la mostra del cremallera…En tornar a l’hotel, dinar i tornada cap a Vilassar de Mar. El preu és de 130 euros per persona.

 

Pel que al taller de sudokus i exercicis mentals divertits, estarà conduït per Rafael Pugibet i està adreçat a tothom qui desitgi aprendre tècniques efectives per resoldre sudokus, tant fàcils com difícils, acompanyat d’exercicis mentals per a mantenir la capacitat cognitiva en forma. S’iniciarà el 16 d’octubre, finalitzarà el 18 de desembre i es realitzarà tots els dilluns des de 2/4 de 5 fins a les 6 de la tarda. El preu és de 20 euros per persona.

 

Per reserva de plaça tant a les sortides com al taller, cal trucar al 667 75 07 08 i demanar per Blanca Junoy.