El Centre Cívic Lluís Jover obre els seus espais comuns a la ciutadania

El Centre Cívic Lluís Jover reobre a la tarda, des del 30 de maig, els seus espais comuns perquè tota la ciutadania pugui gaudir-ne. Així, a partir d’ara, de dilluns a divendres, de 16 a 20 hores, tothom que vulgui pot fer ús de la planta baixa del centre i del pati per passar-hi una estona, fer un cafè, llegir o jugar a algun joc de taula. El Centre Cívic Lluís Jover no disposa de bar, però sí d’una màquina de venda automàtica per adquirir begudes i snacks.

Cal recordar que aquest centre va recuperar la seva activitat habitual el passat mes de febrer, amb l’acollida puntual d’activitats per a la gent gran, com ara un taller d’iniciació als mòbils i les tauletes i un taller de memòria.

Anteriorment, i després de la dimissió de la seva junta gestora amb l’esclat de la pandèmia de la covid-19, el centre es va posar a disposició de la Conselleria de Salut de la Generalitat per a la vacunació contra el coronavirus. Actualment, també s’ha ofert a la Conselleria per poder vacunar contra la grip.