Vilassar de Mar celebra el Carnaval de manera virtual

No podia faltar a la seva cita, però, donada la situació sanitària, el Rei Carnestoltes ha arribat aquest passat dijous 11 de febrer a Vilassar de Mar de manera virtual perquè ningú es perdés la seva visita, tot i les restriccions a causa de la pandèmia del coronavirus.

Així, podreu seguir la seva salutació, a partir de les 18h, a través del canal de Youtube de l’Ajuntament.

Tot i la virtualitat, el carnaval continua al nostre poble el dissabte 13 amb el pregó del Rei Carnestoltes a les 18h. Diumenge 14, a les 12 h, el Rei es traslladarà al Firobi. Com el pregó i tots el actes d’aquest carnaval marcat per la pandèmia, podreu seguir la seva arribada al nostre canal de Youtube.  

Si teniu nostàlgia de carnavals passats, a partir del dissabte 13, a les 12h, també podeu rememorar-los al nostre canal de Youtube gràcies a un audiovisual que recollirà alguns dels moments més destacats del Carnastoltes del Firobi d’edicions anteriors.

Com cada any, el carnaval s’acomiadarà amb l’enterrament de la sardina i l’arribada de la Vella Quaresma. Tots dos actes, que també seran virtuals, es podran veure el dimecres 17, a partir de les 18h. El mateix 17 i posteriorment, també us podreu descarregar la Vella Quaresma del Firobi per acolorir al web municipal.

Abans, a partir d’aquest dijous i fins al dimecres 17, i amb l’objectiu de no perdre l’esperit comunitari del carnaval, podreu fer-nos arribar les vostres fotos disfressats perquè les podem compartir amb tot el poble a través de les nostres xarxes socials. Enviant-nos la vostra foto, a més, participareu en el sorteig d’una panera de productes de proximitat.

Les fotos hauran de pesar un màxim de 10 MB i el seu enviament a carnaval@vilassardemar.cat implicarà el consentiment de la seva publicació a les xarxes socials municipals.