El canal de Vilassar de Mar a Twitter, finalista als premis Shorty Awards

Premis Shorty Awards

El canal municipal de l’Ajuntament de Vilassar de Mar al Twitter (@vilassardemar) està nominat a la tercera edició dels premis internacionals Shorty Awards en la categoria de Govern. Aquests premis reconeixen la tasca que fan les persones, entitats, organismes i institucions a les xarxes socials, i més concretament a Twitter.

A dia d’avui el canal municipal, gestionat des de la Regidoria de Comunicació i Noves tecnologies, es troba en quarta posició d’’un total de 275 candidatures,

Tal i com destaca el regidor de Comunicació i Noves tecnologies, Laureà Folch, “en aquesta legislatura hem fet un important salt qualitatiu en l’ús de les noves tecnologies. Vam prometre que posaríem la tecnologia al servei de les persones i ho hem portat a terme. L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha estat pioner en utilitzar Twitter i Facebook per arribar a la gent, per ser propers, per informar de totes les novetats i serveis que ofereix l’administració local, i altres municipis han seguit el nostre exemple”.

Qualsevol persona amb Twitter pot votar-hi fins a finals de gener. Per votar per la candidatura vilassarenca cal fer el següent: anar a la pàgina d’internet dels premis: http://shortyawards.com/vilassardemar i escriure en anglès el motiu: “I nominate @VilassardeMar for a Shorty Award in #government because …”.

Leave a Reply