El camp de futbol Xevi Ramon, una de les tres seus de les Trobades Territorials de la FCF

El dimecres 6 de desembre, la Federació Catalana de Futbol (FCF) celebra la 3a edició de les Trobades Territorials, en les quals s’hi donaran cita més de 800 jugadors i jugadores de futbol base i 28 seleccions. El camp de futbol municipal Xevi Ramon de Vilassar de Mar es converteix en una de les tres seus que acolliran les Trobades. Vilassar de Mar es reparteix amb Premià de Dalt els partits de les categories sub 13 masculina i la sub 14 femenina (Futbol 11) mentre que a Santa Perpètua de la Mogoda tindran lloc els partits de les categories sub 12 masculina i femenina (Futbol 7).

Al Camp de Futbol Municipal Xevi Ramon i al camp annex, es jugaran 18 partits de les seleccions d’Osona, Baix Llobregat, Vallès Occidental-Sabadell, Vallès Oriental, Terres de l’Ebre i Tarragona, en 2 categories: sub 13 masculina i sub 14 femenina. Els partits començaran a les 9 del matí i finalitzaran a les 16.30 h. L’Ajuntament de Vilassar de Mar i la Unió Esportiva Vilassar de Mar en seran els amfitrions i donaran la benvinguda a totes les persones participants.

Els partits tindran una durada de dues parts de vint minuts, i totes les Seleccions Territorials Base, en cada modalitat, disputaran un total de tres partits al llarg de la jornada.

Les Trobades Territorials ja s’han convertit en el gran aparador per als jugadors i jugadores sub 12, sub 13 i sub 14 que somien en millorar la seva tècnica i ser convocats per les Seleccions Catalanes Base.